Дата: 2020-10-19
Навіщо розміщувати фотографії для кожної партії товару?
Кожен плід і партія ДОМАШНЬОГО товару має різний зовнішній вигляд , оскільки домашні продукти сильно відрізняються один від одного і не мають однакових розмірів, кольору і будь-яких пошкоджень.
Тому клієнт повинен оцінити В першу чергу за зовнішнім виглядом привабливість потрібного йому товару - і зрозуміти коммерескій він або домашній
Як за зовнішнім виглядом можна визначити натуральний товари?
В натуральних продуктах, що не оброблялися отрутохімікатами, є кілька загальних ознак, які можна визначити за зовнішнім виглядом:
- Немає однакових розмірів
- Нема однакових кольорів
- Наявність псування і дірочок залишених або бур'янами або Шкідниками.
Як при першому огляді продукту можна визначити його натуральність?
Натуральні продукти, не покриті консервантами і вирощені без використання величезного числа отрутохімікатів мають загальні ознаки:
- мають виражений енний Натуральний аромат
- Уже через два дні мають більш м'яку структуру На дотик
- Через кілька днів ті продукти які були трошки підгнилими будуть розводити мошкара
- Натуральні продукти мають хоч один з 10, але якісь зіпсовані і гнилість - це абсолютно нормально і є ВАЖЛИВИМ ознакою того, що продукт - дійсно натуральний
Як визначити Інсектициди в продукті:
Інсектициди - це Отрути, які витравлюють комах і шкідників. У них спільна ознака - повна відсутність будь-яких шкідників впливають на зовнішній вигляд і структуру овоча .
Наприклад:
- відсутність видимих пошкоджень від комах на овочах і фруктах
- відсутність мошкари через два дні після того як овоч почав трішечки гнити
Все це може говорити про те, що в продукті великий вміст залишків пестицидів.
Які нітрати в продуктах можуть становити небезпеку?
Нітрати самі по собі містяться в будь-яких продуктах і натуральних і ненатуральних . Азот міститься в нітрати - це основа росту рослин і нашого організму . Тому самі по собі нітрати як солі - не є небезпекою. Небезпека виникає тоді, коли неорганічними нітратами зловживають-використовуючи їх в добривах, а потім при попаданні в наш організм вони перетворюються в нітрити , які вже в свою чергу - є особливо Токсичними.
Тому самі по собі нітратні добрива як солі не уявляють Ніякої небезпеки, якщо вони використані в нормальних кількостях, тому тільки органічні добрива не можуть містити передозування .
Тому нітрат-метри на наш погляд мало впливають на рівень екологічності продукту - найстрашніше - те, що є зараз в наших сучасних продуктах - це конкретні Отрути (пестициди), які вбивають і комах і рослин.